Bijuterii pentru mai multe generații!

SC Camelian Jewelry SRL este o companie cu capital integral românesc.

Unul dintre fondatori este de profesie gemolog, acreditat de Ministerul Educatiei Naționale și de Ministerul Muncii, cu studii de specialitate la Centrul Gemologic Român și la International Gem Society. Ca atare, vă putem oferi informații și sfaturi avizate referitoare la diamantele și pietrele prețioase colorate din bijuteria pe care o doriți, ca să faceți cele mai bune alegeri la prețul corect.

Toate diamantele și pietrele prețioase colorate din bijuteriile Camelian sunt naturale și nu provin din zone de conflict. Pentru cele cu valoare semnificativă avem rapoarte gemologice internaționale de la Gemological Institute of America (GIA), International Gemological Institute (IGI), Hoge Raad voor Diamant Antwerpen (HRD), Certified Gemological Laboratory Ramat Gan (CGL), Gemological Institute of Thailand (GIT), Gemological Institute of India (GII), Lotus Gemology etc.

În privința pietrelor prețioase colorate, utilizăm pietre naturale netratate sau cu tratamente permise, acceptate de CIBJO (Confédération Internationale de la Bijouterie, Joaillerie, Orfèvrerie des Diamants, Perles et Pierres - The World Jewellery Confederation, http://www.cibjo.org/), evident, menționând acele tratamente când este cazul. 

Piesele noastre au design variat, de la cel vintage inspired (Art Deco, dar și Edwardian și Art Nouveau) până la cel contemporan (Contemporary/Classic). Mai toate fac parte din categoria de lux, cea a bijuteriei fine, și încearcă să acopere o gamă largă de gusturi, preferințe și bugete. 

O categorie aparte o reprezintă colecția Original Vintage care cuprinde bijuterii noi, nepurtate, dar produse cu câteva decenii în urmă de bijutieri din Chicago, Statele Unite, de unde le importăm.

Bijuteriile noastre poarta marca de titlu, marca proprie de responsabilitate si marca de stat ANPC, Direcția de Metale Prețioase, Pietre Prețioase și Proces Kimberley, cu excepția situațiilor prevăzute de lege (atunci când produsul este fragil, iar marcarea riscă să îi afecteze integritatea).

Adresa firmei noastre: Str. Vasile Lucaciu nr. 115, Sector 3, Bucuresti, cod poștal 030693, telefon 0745.189.165

Cont: RO34RZBR0000060021881623 deschis la Raiffeisen Bank