Conditii de livrare

Termene de livrare:

Produsele de pe site-ul Camelian Jewelry sunt disponibile, cu câteva excepții, doar pe bază de comandă, cu termene de execuție variind între 3 și 4 săptămâni. În momentul în care veți plasa o comandă, specialiștii noștri vă vor contacta pentru a stabili detaliile acesteia, apoi veți primi o confirmare a comenzii care va conține detaliile produsului comandat, stabilirea prețului - în cazul în care sunt modificări față de produsul standard - și a condițiilor de plată, precum și timpul de execuție, respectiv termenul de livrare, pentru toate fiind necesar acceptul dvs, fără de care comanda nu intră în producție. Când produsul va fi finalizat și gata de livrare veți primi o confirmare de livrare.

Comenzile efectuate pe site-ul Camelian Jewelry vor fi livrare prin serviciul de curierat. Coletul va conține cutia cadou cu bijuteria cumpărată, factura fiscala, certificatul de garanție, raportul gemologic internațional (dacă este cazul) și formularul de retur.

Confirmarea pe e-mail a expedierii produsului va conține un număr de AWB prin care veți putea urmări statusul livrării, pe pagina firmei de curierat. 

În cazul în care vor exista întârzieri în procesarea și/sau livrarea comenzilor, veți fi contactat de un reprezentant al firmei.

Livrarea produselor noastre este GRATUITĂ oriunde în Romania.

Conditii de retur:

Dacă produsul pe care l-ați comandat nu este ce v-ați dorit, îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru a primi contravaloarea lui (mai puțin cheltuielile aferente returului) într-un interval de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, factura și certificatul de garanție (dacă este cazul și certificatul gemologic internațional).

Dacă produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat, returul nu va fi acceptat.

Produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea clientului nu se vor putea returna.

Dacă vi s-a livrat un alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne comunicați acest lucru cât mai repede și să completați Formularul de Retur. Toate costurile implicate în înlocuirea produsului vor fi suportate de către Camelian Jewelry.

Dacă produsul livrat nu este conform specificațiilor din oferta noastră, puteți returna produsul pentru înlocuire sau rambursare. Dacă doriți înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, veți plăti diferența, dacă produsul va avea o valoare mai mică, veți primi în cont diferența. 

Pentru returnarea produselor, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

1. Completați formularul de retur pe care l-ati primit la livrarea produsului.

2. Ambalați produsul pe care doriți să îl returnați astfel încât acesta să nu sufere stricăciuni în timpul transportului.

3. În colet adăugați produsul, factura și certificatul de garanție (dacă este cazul și certificatul gemologic internațional).

4. Expediați coletul pe adresa:
Camelian Jewelry SRL
Str. Vasile Lucaciu nr. 115, Sector 3, Bucuresti, cod poștal 030693.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 14 de zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur.